Пчела ужили и уби 32-годишна жена. Трагедията се е разиграла в

...
Пчела ужили и уби 32-годишна жена. Трагедията се е разиграла в
Коментари Харесай

Неописуема трагедия в Родопите! Млада жена почина пред детето и мъжа си след ужилване от пчела!

 Пчела ужили и умъртви 32-годишна жена. Трагедията се е разиграла в събота. Румяна Ташева отишла при родителите на брачна половинка си, с които от години дружно стопанисват пчелин в крумовградското село Аврен, и там се разиграла нещастието.

" Жената е снаха в нашето село. От над 12 години се грижи за пчели и има огромен опит. Знам за една пчела, която я е ужилила по крайници. Дали е имало още ухапвания, както споделят някои, не мога да кажа, само че изходът е бил съдбовен ", описа пред вестник " България Днес " кметът на с. Аврен Милена Алекова.

Когато се случва съдбовният случай, Румяна е дружно с цялото си семейство във фамилния пчелин. Там са както брачният партньор, свекърът и свекървата, по този начин и 10-годишната й щерка. Всичко се случва за броени минути.

" Опитали са се да й оказват помощ, да й извадят езика, да я съживят, само че безрезултатно. Когато идва колата за спешна помощ, дамата към този момент била издъхнала ", споделя още Алекова.

Аутопсията демонстрира, че Румяна е издъхнала в резултат на алергичен потрес. Управничката на Аврен не е чувала Ташева да е имала алергия, другояче би носила със себе си лекарство против болестта, с което да се реагира на възможен сходен случай.

" Трагедията е голяма. Жената е заровена още на идващия ден - в неделя, в Момчилград, където живееше с мъжа и щерка си. Тук идваха за събота и неделя и помагаха, а през останалото време свекърът и свекървата й се грижат за пчелина ", споделя Милена Алекова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР